OK Syd

Brombjerg 49

6310 Broager

Tlf. 5171 8294

E-mail: formand [hos] oksyd.dk

Bankkonto, løbskonto og CVR nr.:

reg. nr. 8010   kontonr.  7302525

CVR nummer 2969 9933Du er på siden: Find vej i ... -> Find vej i Gråsten


       

            Find vej i Gråsten skov


"Find vej i..." er en forenklet udgave af orientering, en skattejagt, der bringer dig rundt til skovens, parkens eller naturområdets seværdigheder.


Bag "Find vej i" projektet står Dansk Orienterings-Forbund. Det er støttet af Skov- og Naturstyrelsen, Friluftsrådet og Danmarks Idræts-Forbund.


Hent folder med information her.

Denne folder giver dig mulighed for at prøve, at finde nogle faste poster i Gråsten Skov, ved hjælp af et orienteringskort.


Du kan hente kort med alle poster samt forslag til otte baner.

Hent kort med alle poster.


Her er en beskrivelse af hvordan man kan downloade findvej kortet til sin smartphone

 


For at se kortene skal du bruge Adobe Acrobat Reader (gratis, hent her)


Gråsten skov findveji projekt

Se siden med Findveji Gråsten her


Hvordan kan jeg bruge kortet?

Gå eller løb en tur alene eller sammen med andre f.eks. familien, venner, kollegaer og find så mange af posterne du/I har lyst til. Vælg 10 poster ud. Hvem finder dem hurtigst? Posterne kan findes i tilfældig rækkefølge. Vælg 10 poster og find dem i en bestemt rækkefølge. Vælg et antal poster og find dem i en bestemt rækkefølge. 2 hold løber henholdsvis forlæns eller baglæns rundt. Hvem kommer først i mål? Bestem selv, hvordan I vil udfordre hinanden eller måske bare have en hyggelig tur rundt i skoven.

Hvordan ser en post ud?

De runde cirkler på kortet angiver placeringen af posterne. En post består af en ca. 75 cm. høj træstolpe med et metalskilt forsynet med et postnummer, samt en trecifret kontrolkode. Hvis nummeret på posten svarer til nummeret ved cirklen på kortet har du fundet den rigtige post. Er I flere og konkurrerer på den ene eller anden måde, kan I enten notere den trecifrede kontrolkode eller bruge stiftklemmen (sidder under metalskiltet på posten), som kontrol på at I har været ved posten. Brug eventuelt felterne nederst på bagsiden til at klippe eller notere i.


Gode råd før du bruger kortet.

Før du starter er det godt at have udvalgt en rute på forhånd. Mange af posterne er placeret ved eller tæt ved stierne, hvilket betyder at man meget ment kan få en god oplevelse med orienteringskortet uanset om man er nybegynder eller har hele familien og barnevognen med. Erfarne løbere kan også nemt drage fordel af de faste poster i skoven.

 

Hvis du ønsker mere information om orientering kan du finde hjælp på vores hjemmeside http://oksyd.dk.


God fornøjelse                           


Orienteringsklubben OK Syd

Få en smagsprøve på YouTube

Hent folder med information her.

Hent kort med alle poster

Downloade findvej kortet til din smartphone